Boglayout

Har du skrevet teksten til en bog, men mangler det sidste skridt inden udgivelsen? Vi har mange års erfaring med både at skrive, illustrere og layoute bøger.

Et personligt bogdesign

Vi har erfaringen med at layoute og illustrere bøger. Vi gør meget ud af at lytte til forfatteren og sætte os ind i målgruppen. Vi kommer med vores bud på, hvordan vi kan skabe et personligt design, der rammer plet.


TTF kan producere topprofessionelle billeder både til bogomslag og til bogens indhold. Alternativt kan vi trække på vores store arkiv, der rummer mere end 1,5 millioner motiver.


Et flydende sprog gør det nemmere at læse teksten. Måske har du behov for at få bearbejdet teksten sprogligt. Måske skal teksten blot have et sidste, journalistisk korrekturtjek. Vores erfarne bogredaktør hjælper dig hele vejen. Vi har selv udgivet et række bøger og kender processen fra det første ord, og indtil den færdige bog ligger hos bogbinderen. Hos TTF kan du levere teksten og få et færdigt flot resultatet med tekstarbejde og korrektur, billeder, illustrationer og et unikt bogdesign. 


Kontakt os til en uforpligtende samtale om netop dit projekt, så vi sammen kan lægge en plan for at få det i mål.


Vi giver ordet til Jørn Jensen, Københavns Universitet:


''TTF ved Casper og Karina Tybjerg har med ildhu stået for såvel fotos som grafisk tilrettelæggelse, kontakt til trykkeri m.v. i forbindelse med udarbejdelsen af bogen "Sæt pris på naturen". Bogen er på 176 sider plus omslag og rummer 68 af Caspers højkvalitetsfotos pakket ind i Karinas meget fornemme layout. Det har været en fornøjelse og trygt for bogens redaktionsgruppe at samarbejde med Casper og Karina, der med indsigt, overblik, stor grundighed og ikke mindst vedholdende blik for detaljerne har leveret et helt igennem professionelt stykke arbejde og et produkt, som vi med stolthed kan vise frem.''


Her kan du læse om mere om bogprojekt med København Universitet.