Fotoudsmykning

Sæt stemninger og oplevelser i fokus med en personlig fotoudsmykning.

 

Fotoudsmykning

Skab unikke stemninger

Billeder er et super effektivt værktøj til at vække følelser, sprede budskaber og skabe stemninger.

Vi har et livs erfaring med at lave professionelle billeder. Sammensætning af de helt rigtige billeder kan skabe unikke udtryk og glade stemninger, uanset om det er i venteværelset, på kontoret, i lagerhallen, på plejehjemmet eller i private hjem. Et hav af motiver og materialemuligheder gør det muligt at opnå præcist det udtryk, du drømmer om.


Vi kan efter aftale producere professionelle billeder fra din virksomhed eller det område, hvor du bor, og dermed skræddersy en personlig udsmykning. Alternativt kan vi sammen finde frem til en stil/stemninger/farver i vores omfattende billedarkiv, der rummer mere end 1,5 millioner stemningsfulde motiver fra hele verden.


Vi vil gerne høre dine tanker og ideer, og derefter give vores bedste bud på at få skabt de helt rigtige stemninger. Indendørs eller udendørs. Vores print kan tåle det hele. Kontakt os på 30225585 eller pr mail.

Fotoudsmykning

Vores kunder fortæller:


Steen Lund, Leder af Ørnhøj Friplejehjem:

Vores formål med fotoudsmykningen på plejehjemmet var, at give alle der bruger huset en oplevelse. Noget smukt at se på og ikke mindst noget genkendeligt for de fleste af vores beboere, da billederne er produceret i nærområdet. Billederne er kilde til daglige samtaler, både blandt beboerne, personalet og gæster i huset. Selv om det efterhånden er et år siden, at billederne kom op, kan jeg personligt ikke andet end fryde mig over dem, hver gang jeg går forbi – og det sker mange gange om dagen. Jeg kan kun anbefale TTF's produkter, samt den personlige og professionelle service de leverer. 


Morten Charles, praktiserende læge, Trøjborg Lægehus:

Vi er superglade for billederne i vores venteværelse og i konsultationsrummene, og patienter bliver ved med at kommentere dem på en positiv måde. Billederne er med til at skabe den gode stemning, som vi har i Lægehuset. Jeg tænker, at billederne til fulde opfylder vores vision om at trække naturen, friheden og udelivet ind i Lægehuset, som ellers kan være fyldt med sygdom. 

Fotoudsmykning