TTF butik    

Vi svejser tekst og foto sammen i bøger, foredrag og fotokurser. 
Denne del af vores hjemmeside er dedikeret til vores produkter. 
Kig gerne forbi med jævne mellemrum.
Der kommer løbende nye varer på hylden.

TTF Fotorejse til Nepal

I mere end to år har vi arbejdet på at arrangere denne unikke fotorejse til Nepal.


Har du altid drømt om at fotografere Mount Everest, templer, tibetanske munke, fremmede kulturer og enestående natur som den kendes fra 'Junglebogen'  - altsammen under kyndig vejledning - så er chancen her nu! 


Datoer: 15.-26. november 2019
Pris: 33.995 DKK pr. person


Fotokurser

Bliv dygtigere til at fotografere i en fart. Vores grundkurser er indrettet så alle kan være med. Vi synes oven i hatten, at det er vigtigt at hygge sig, imens man lærer.


Privat timer

Individuelle behov? Book privatundervisning med Casper Tybjerg, hvis du står overfor bestemte, fototekniske udfordringer, og få svar på alle spørgsmål. 

Foredrag

Lyst til at høre ægte historier fra den store, vide verden? Vi har meget på hjerte og mere end en million fantastiske billeder til at understøtte budskaberne.  

Boglayout

Har du lyst til at udgive din egen bog? I tæt parløb med forfatteren leverer vi gennemtænkte designs, der understreger budskaber og giver gode læseroplevelser.

Fotoudsmykning

Billeder skaber stemning. Store billeder skaber endnu mere. Sammen skræddersyr vi den helt rigtige atmosfære med budskaber, der kan mærkes.

Grafisk arbejde

Veltilrettelagte og smukt illustrerede brochurer, flyers eller årsrapporter sætter på elegant vis fokus på det vigtigste i din virksomhed.