Layout der virker

Det helt rigtige layout og udtryk sælger budskaber.

Grafisk arbejde

Grafisk arbejde

Der er mange måder at sætte ekstra fokus på din virksomhed eller dine budskaber. Med en skarp tekst, veldrejede billeder og enkle, intuitive illustrationer kan du lynhurtigt sætte spotlys på dine ideer eller varer.


Vi har erfaringen med at layoute fx brochurer og årsrapporter, der er enkle og flotte - og som virker. Vi går den ekstra mil for at få resultatet lige i skabet. Processen kan startes fra scratch, eller vi kan tage udgangspunkt i allerede eksisterende tekster og illustrationsoplæg og ud fra det skabe dit personlige design.


Kontakt os hvis du har en ide til et grafisk produkt. Vi hjælper med at færdigstøbe ideen og gøre den konkret. Du kan ringe på  30225585 eller send en mail til Karina.


Vi giver ordet til Lars Heiselberg, Growing Trees Network Foundation


Growing Trees Network Foundation startede med to mennesker, der havde et brændende ønske om at rejse mere end 1 million træer i Danmark på max tre år. Vi havde brug for at få lavet en brochure, der tydeligt beskrev vores mission. Men ville gerne effektivisere vores tid til at formulere vores ideer og konkretisere præcist, hvilket produkt vi gerne ville opnå. Derfor slog vi straks til, da TTF foreslog et brainstorm-møde. Karina og Casper Tybjerg spurgte ind til vores ideer og tanker og spillede straks konkrete ideer på banen. TTF overtog derfra og designede et smukt professionelt udkast til en brochure med gennemarbejdede letlæselige tekster og smukke billeder. Sammen arbejdede vi de sidste detaljer på plads. Brochuren blev æstetisk flot, og den fik også det hyggelige og folkelige islæt, vi ønskede at få indarbejdet.


Vores mission er at rejse en masse nye danske Folkeskove ved at forene indsatser fra både kommune, vandværker, stat, virksomheder og private. Det kulminerede med kampagnen Danmark planter træer den 14. september 2019, da vi i samarbejde med TV2 og Danmarks Naturfredningsforening satte gang i at indsamle penge, så man nu kan plante1 million nye træer i Danmark.


Det er til enhver tid en fornøjelse at arbejde sammen med TTF, som vi hermed giver vores varmeste anbefalinger.